Op zoek naar een eigen originele activiteit?

CONCEPT ONTWIKKELING OP MAAT

Groepsactiviteiten op maat nodig?

SCHAKEL DE
CREATIVITEIT IN VAN EEN PROFESSIONAL

Ben jij eigenaar van een locatie en zoek je een originele activiteit voor jouw gasten? Werk je voor een gemeente of stichting die toeristen op een unieke manier met de omgeving wil laten kennismaken? Of wil je jouw collega’s eens echt verrassen met een toffe activiteit bij het vieren van bijv. een jubileum? BuitenZinnen kan je ondersteunen met conceptontwikkeling op maat.

We maken zo veel mogelijk gebruik van wat er al is in de omgeving en geven daar een creatieve draai aan! Voor een bedrijf kunnen we een uniek concept bedenken dat zorgt voor verbinding, plezier en een onvergetelijk moment.

De juiste balans vinden tussen een mooi verhaal, (historische) informatie én creatieve opdrachten is iedere keer een uitdagend proces. Dit doen we in nauw overleg met de opdrachtgever en in samenwerking met onze vormgever. De basis voor conceptontwikkeling is bij ons altijd de kunst van de eenvoud.

Van concept naar eindproduct inclusief logo / huisstijl en alle benodigde materialen. Dit kan BuitenZinnen realiseren voor jouw locatie, gemeente of bedrijf!

Informeer naar de mogelijkheden

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten