Op zoek naar een eigen originele activiteit?

CONCEPT ONTWIKKELING OP MAAT

Bekijk onze gerealiseerde concepten

VELEN GINGEN JE VOOR!

Expeditie Steynfabriek

Voor Home of Heroes in Buggenum werd een activiteit ontwikkeld rondom het verhaal van een Britse Militair die op deze plek aan zijn einde is gekomen. Op de locatie, een voormalige steenfabriek, werd Expeditie Steynfabriek in elkaar gezet. Een supertoffe activiteit in en rondom deze bijzondere locatie met originele opdrachten.
Tickets reserveren

Het Auvermenkesmysterie

Stichting Maaskentj in Stein was ook op zoek naar een leuke activiteit in de natuur rondom Brouwerij de Fontein. Zo werd Het Auvermenkes mysterie geboren, een activiteit gebouwd rondom de legende van de Auvermenkes. Zij leefden in de kelders rondom het kasteel van Stein en maakten gebruik van ondergrondse gangen. Met het Auvermenkesmysterie ga je op zoek naar de ingang van zo’n ondergrondse gang.
Tickets reserveren

De Sleutel van Elsloo

Na Stein wilde Stichting Maaskentj ook voor Elsloo, een originele activiteit. Het pittoreske Elsloo hoort bij de mooiste dorpen van Nederland. Met De Sleutel van Elsloo ga je aan de hand van aanwijzingen van een journalist in een krant op zoek naar een code van een kluis. In de krant zijn alle opdrachten verwerkt.
Tickets reserveren

Slag in de schaduw

In Meijel, in de Limburgse Peel, is veel historie te vinden van de periode van WOII. Restaurant De Heere van Meijel was op zoek naar een activiteit gericht op families, vriendengroepen en collega’s die per fiets Meijel kunnen verkennen en meer te weten komen over dit stukje historie. Met Slag in de Schaduw beklim je o.a. de kerktoren en bezoek je de kazematten en de Belfort toren.
Tickets reserveren

Missie 0035

Winclove Probiotics, een bedrijf uit Amsterdam, wilde een unieke activiteit om hun 35 jarig jubileum te vieren bij Kasteel De Berckt in Baarlo. Zij hadden zelf al gekozen voor James Bond (007) als thema. Wij hebben dit getransformeerd naar Missie 0035: met 20 challenges die men in teams onder tijdsdruk moest volbrengen, van creatieve opdrachten tot testen op behendigheid en intelligentie. Teambuilding én plezier waren de ingrediënten om er een onvergetelijke dag van te maken.

De Bommelsche legende

In de sfeervolle Hanzestad Zaltbommel in Gelderland wilde men graag een originele activiteit om bezoekers van de stad te informeren over de historie op een ludieke manier. Wij hebben hiervoor een spannend verhaal geschreven over De Bommelsche Legende. Aan de hand van een krant ga je in deze live “escape game” met 5 opdrachten op zoek naar aanwijzingen om de identiteit van deze held te achterhalen.
Tickets reserveren

HEB JE EEN VRAAG?

Stel deze gerust!