Code Keverberg

LIVE ESCAPE GAME OP EEN BIJZONDERE LOCATIE

Met deze live escape game in en rondom Kasteel De Keverberg in Kessel ga je op zoek naar 5 Hebreeuwse cijfers die samen de Code vormen van de schatkist die bij het kasteel te vinden is! Een zwaardroute, muziekopdracht, kompasroute, fototocht en historische kennis zijn de uitdagingen waarmee je met je team aan de slag gaat. Onvergetelijk, origineel, een uitdaging voor jong & oud!

Locatie

Kasteel De Keverberg, Kasteelhof 4, Kessel

duur

±2 uur

leeftijd*

5 - 100 jaar

kosten

volwassenen:
€14,50
kinderen
(5-12):
€9,50

familiedag, vriendenweekend, kinderfeestje

(speciale kidsversie)

* Begeleiding door volwassenen is noodzakelijk, de activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan. Als kinderfeestje is het geschikt voor kinderen > 8 jaar. Reeds geboekte tickets kunnen helaas niet worden geretourneerd. Het is wel altijd mogelijk om een nieuwe datum te kiezen om de activiteit alsnog te komen doen.

download de flyer

Wat zeggen anderen?

Reviews

Interactieve speurtocht gedaan in de middag voorafgaande aan personeelsfeest in de avond. Was erg leuk, iedereen kon zijn kwaliteiten inzetten en iedereen deed goed mee. Perfect te doen met een grote groep.
Eric Janssen
Code Keverberg
Wij vonden de speurtocht Code Keverberg erg leuk, ideaal om op deze manier ook nog kennis te vergaren over het kasteel. De kids vonden de zwaardroute en fototocht met de verrekijker het leukst.
Jochem v/d Broek
Code Keverberg
Gisteren ” Code Keverberg ” gelopen met onze buurtvereniging. Super idee! Voor jong en oud heel erg leuk, écht een aanrader….
Johan Peeters
Code Keverberg
Code Keverberg was niet te makkelijk met veel afwisseling van de opdrachten fototocht, kompas en verrekijker…… en niet te duur. Erg leuk dat alle kinderen ook nog een kompas sleutelhanger krijgen van Code Keverberg.
Joke van der Meer
Code Keverberg

RESERVEER NU!