Activiteiten bij Kasteel de Keverberg

In september 2015 is in mijn woonplaats Kessel Kasteel de Keverberg heropend. Schitterend verbouwd ligt het midden in ons pittoreske dorpje aan de Maas, omringd door een grote Kasteeltuin. Bij uitstek een locatie die zich leent voor “BuitenZinnige activiteiten”!
 

code keverberg smallcadre

NIEUW! HET GEHEIM VAN DE BARON


Vanaf 1 augustus 2018 is er een gloednieuwe activiteit ontwikkeld voor Kasteel De Keverberg, genaamd ‘Het geheim van de Baron’. In deze spannende activiteit ga je door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector en blacklight zaklamp.


 
DOWNLOAD DE BROCHURE

 
 

CODE KEVERBERG

code keverberg smallcadre


Een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij je geïnspireerd wordt om samen met je team al je competenties in te zetten zodat je uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen. Gewapend met een rugzak vol attributen ga je op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van deze code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, je zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk.

Deze tocht is absoluut geschikt als activiteit voor een teamuitje, familiedag, vriendenweekend, etc. Voor een kinderfeestje is er de speciale kidsversie zodat iedereen kan genieten van deze unieke activiteit.

DOWNLOAD DE BROCHURE