Het Geheim van de Baron

EEN SPANNENDE TOCHT MET OPDRACHTEN IN ESCAPEROOM STIJL

In deze spannende activiteit bij Kasteel De Keverberg in Kessel ga je door het oplossen van 5 opdrachten in escaperoomstijl het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een originele activiteit met toffe opdrachten zoals een foto-, puzzel-, maquette- en filmopdracht. Met een metaaldetector zoeken in de kasteeltuin maak je dit spannende uitje compleet.

Locatie

Kasteel De Keverberg, Kasteelhof 4, Kessel

duur

±2 uur

leeftijd*

5 - 100 jaar

kosten

volwassenen:
€14,50
kinderen
(5-12):
€9,50

teamuitje, familiedag, vriendenweekend, kinderfeestje

* Begeleiding door volwassenen is noodzakelijk, de activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan. Als kinderfeestje is het geschikt voor kinderen > 8 jaar. Reeds geboekte tickets kunnen helaas niet worden geretourneerd. Het is wel altijd mogelijk om een nieuwe datum te kiezen om de activiteit alsnog te komen doen.

download de flyer

Wat zeggen anderen?

Reviews

Als bedrijfsuitje is het altijd lastig om iets nieuws te verzinnen binnen een vast budget. Gistermiddag met 80 volwassenen in groepjes van 5 personen gelijktijdig Het Geheim van de Baron gespeeld en aansluitend genoten van een heerlijke borrel en hapjes. Het was top!
Bevolkingsonderzoek Zuid
Het Geheim van de Baron
Absoluut geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, veel variatie in de 5 opdrachten en de kelder is spannend met de black light zaklamp. Het zoeken met de metaaldetector in de kasteeltuin is echt wat anders en uniek!
Dirk Koolman
Het Geheim van de Baron
Erg leuk om tijdens de fototocht ook nog langs ijssalon Clevers te komen voor een ijsje en de kinderen waren ook nog verras met de leuke gadget, het schuifpuzzeltje na afloop.
Mieke van Steen
Het Geheim van de Baron
Het Geheim van de Baron was een erg leuke activiteit met veel variatie. Super voor het hele gezin en erg vriendelijke begeleiding. Geweldig om zo het kasteel en zijn verhaal te ontdekken.
Marly Verstegen
Het Geheim van de Baron

RESERVEER NU!