Door buiten je comfortzone te stappen

LEER JE ELKAAR KENNEN!

Teambuilding

SAMENWERKING
BINNEN TEAMS BOOSTEN

Een goede samenwerking ontstaat niet alleen op de werkvloer. Teambuilding activiteiten zijn een effectieve manier om de samenwerking binnen teams een boost te geven.

KATAPULT KWIZZ

Even loskomen uit de waan van alledag en plezier beleven met je collega’s!

 

Ga met je collega’s “de strijd” aan in deze ludieke en gevarieerde kwizz. In 4 rondes ga je battelen met kennisvragen, behendigheidsspelletjes, inschattingsvragen en natuurlijk schieten met een katapult! Deze activiteit kan op iedere locatie worden verzorgd waar voldoende plaats is voor het bouwen van en schieten met katapult(en)!

 

 

 

Duur 1,5 uur
Kosten €29,50 per persoon excl btw (minimumbedrag €295,00) 

BUITENZINNEN BREAK

Even loskomen uit de waan van alledag door letterlijk in beweging te komen!

 

In deze sportieve activiteit houden we rekening met ieders eigen niveau van belastbaarheid dus het is voor iedereen toegankelijk. Samen in beweging komen brengt de mensen dichter bij elkaar en bevordert concentratie, samenwerking en vertrouwen. Door gebruik te maken van attributen zoals een speedladder, elastiek en ballen waar je met aandacht mee bezig bent kom je los van andere gedachten.

 

 

Duur 1 uur
Kosten €22,50 per persoon excl btw (minimumbedrag €225,00) 

Wat zeggen anderen?

Reviews

De  middag zat top in elkaar. Het interview, de uitleg over MBTI, en erna de quiz. De middag wordt door hen beiden op zulke manier gepresenteerd dat het fijn was om te luisteren en mee te doen. Alleen maar lof voor Jack en Francien. Ze hebben goed geluisterd naar wat we wilden en dit in […]
Peter Hermans en Nicole Tubée, Regio Service Panningen
teambuilding
Samen met ons team en Jack zijn we in de Heldense Bossen aan de slag gegaan. De focus van deze dag lag op samenwerking en teambuilding. Jack wist hier perfect op in te spelen. Hij combineert sporten, teambuilding en plezier goed met elkaar waardoor het voor iedereen leuk was om mee te doen.
Imke Beurskens, SIA Hairdesign Panningen
Teambuilding
Vorig jaar heeft BuitenZinnen het team van Werk-Vitaal onder handen genomen in een teambuildingsessie, uiteraard met een knipoog naar de dagelijkse praktijk van ons vakgebied, het begeleiden bij ziekteverzuim. Het was een inspirerende sessie die waardevol is geweest in de ontwikkeling van de onderlinge samenwerking.
Ron van Berlo, directeur Werk Vitaal
Teambuilding
De prachtige plekken in & rondom het kasteel, de gastvrijheid, de flexibiliteit in het programma en de energie van Jack zorgden voor een topmiddag. Als team even uit de (werk-)waan van alledag, even verwonderd worden, passend ook bij hetgeen we als Efteling voor ogen hebben. We hebben genoten “met hoofd, hart en lijf’’!
Ralph Bongaerts, Efteling
Teambuilding

Samenwerking boosten?

Neem contact op voor een teambuildingactiviteit!