Niet blij waar je staat?

KOM IN BEWEGING!

personal training/coaching

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR!

Je weet echt wel hoe belangrijk het is om voldoende te ontspannen en te bewegen. Maar je hebt het ook erg druk met het dagelijks managen van je bedrijf of andere zaken. Het vinden van een juiste balans is dus een hele uitdaging. Maar je staat er niet alleen voor!

Als personal trainer/coach help ik je namelijk om in balans te komen of te blijven. Dat doe ik door samen met jou heel bewust aan de slag te gaan. Op een manier en moment die bij jou passen.

Met kleine doelen, met oefeningen voor lichaam én geest én vooral met heel veel plezier!
Samen stellen we het doel vast waaraan we gaan werken. Het is mijn expertise om hier de juiste middelen voor aan te bieden die bij jou passen. Deze middelen kunnen bestaan uit een scala van oefeningen. Van loopoefening tot fitnessoefening. Van ademhalingsoefening tot diverse meditatieve oefeningen. Nooit zweverig, wel altijd heel bewust en concreet. En altijd buiten, ook bij een spatje regen of een zuchtje wind.

TRAININGSTIJDEN

We plannen de training in op een tijdstip dat jou uitkomt. ’s Morgens voor je aan je werkdag begint, aan het einde van de dag of juist midden op de dag om even bewust af te schakelen.
 

TARIEVEN

€60,- per uur
exclusief 21% BTW

Wat zeggen anderen?

Reviews

Aandacht voor mezelf, samen met Jack telkens weer nieuwe doelen stellen en zorgen voor de juiste balans tussen lichaam en geest. Of het zonnetje schijnt, regent of de wind flink waait, tijdens het drinken van een kopje thee na de training kijk ik telkens weer terug op een fijne training in de buitenlucht.
Dorrie Eilers, directeur Neptunus Kessel
Personal training
BuitenZinnen betekent voor mij ondersteuning in het bereiken van mijn sportieve doelen en het gezonder en fitter door het leven gaan!
Giel Hermans, directeur Mielies Hermans Suikermaïs
Personal training
Het kennismakingsgesprek voelde vanaf het begin heel vertrouwd, de openheid van Jack in combinatie met de buitenlucht zorgen hiervoor. Door de trainingen in het bos kom je helemaal tot jezelf. Jack is een kei in het lezen van mensen. Je krijgt op een heel luchtige manier tips om jezelf weer te herpakken.
Nick van den Elzen, Haelen
Personal training
Ik weet niet HOE hij het doet…, ik weet niet WAT het precies is… Er zit zoveel structuur in de trainingen en toch is het elke keer anders. Ik mag steeds weer een ander persoon zijn in de trainingen van Jack. En elke keer ben ik aan het eind een beetje meer mezelf.
Femke van de Kerkhof, Kessel
Personal training
Mijn aanleiding was het feit dat ik qua leeftijd mijn vader voorbij was, deze overleed op 47-jarige leeftijd. mijn eigen onderhoud, in beweging komen was wel gewenst oftewel broodnodig. Ik wilde de volgende 48 jaar ook volmaken. De vertrouwensband om algemene tot zwaarwegende uitdagingen te bespreken hebben mij al veel gebracht.
Harrie Kuypers, directie Kuypers Kessel
Personal training

Zullen we een keer afspreken om kennis te maken?

Neem dan contact met me op!