Een gelukkige en gezonde medewerker

IS PRODUCTIEVER

Vitaliteitstraject

EEN DUURZAME GEDRAGSVERANDERING.

Een gelukkige en gezonde medewerker is productiever, creatiever en kan beter met stress omgaan. Niet alleen verbetert daardoor de organisatiecultuur, het verlaagt ook het ziekteverzuim. Met een vitaliteitstraject op maat zorg je ervoor dat jouw medewerkers energieker en positiever worden en zich meer verbonden voelen met elkaar en met de organisatie. Een vitaliteitstraject is geen snelle oplossing, maar een duurzame gedragsverandering.

Vitaliteitstrajecten worden altijd opgesteld op basis van de behoefte van een organisatie. Om die reden werkt BuitenZinnen niet met een standaard programma, maar ontwikkelen we een vitaliteitstraject op maat. Samen kijken we naar de specifieke wensen die er zijn. Na een vitaliteitstraject zitten medewerkers beter in hun vel en voelen ze zich vitaler. Bovendien stijgt de productiviteit én wordt het ziekteverzuim gereduceerd.

WERKWIJZE

Om een goed beeld van de organisatie, de doelen en uitdagingen te krijgen, starten we met een persoonlijk gesprek. We brengen alles in kaart, zodat we precies weten welke wensen er zijn. Ons uitgangspunt is altijd om mensen op een energieke manier met elkaar te verbinden, zodat mensen elkaar meer leren waarderen en begrijpen. Soms is het nodig om even bewust stil te staan, om van daaruit weer in beweging te komen. Daarnaast geloven wij in de kracht van samen mooie momenten beleven die je bij blijven. Om deze reden hebben onze workshops altijd een creatieve, sportieve of anderszins verrassende twist. We halen mensen graag even uit de “waan van alle dag”, zetten mensen aan het denken en brengen ze letterlijk in beweging. De duur van een traject kan variëren, van 1 sessie tot meerdere sessies verspreid over bijv. een half jaar of een jaar met een frequentie van een keer per maand tot vaker.

NAZORG VITALITEITSTRAJECT

Duurzame relaties vinden wij belangrijk. Na afloop van een vitaliteitstraject blijven wij de voortgang dan ook monitoren, geven wij tips en staan wij voor jullie klaar. Om die reden gaan wij ook aansluitend aan het traject met je organisatie in gesprek. Hierbij overleggen we hoe het verdere verloop geïmplementeerd kan worden in het HR-beleid. Op die manier voorkomen we dat medewerkers na een tijd terugvallen in oude gewoontes en vitaliteit opnieuw naar de achtergrond verdwijnt.


Nieuwsgierig?
Bekijk hier ons vitaliteitsprogramma bij Wicro Plastics BV.

Wat zeggen anderen?

Reviews

Voor ons Pulse Vitaal jaar programma heeft Jack interessante bijdragen geleverd over vitaliteit: wat zijn vitaliteit / stress / ontspanning – beweging – voeding – hoe kun je je belastbaarheid vergroten – slaap. Hij weet iedereen actief te laten deelnemen tijdens een sessie. Je kunt na een sessie zelf verder met de tips en tricks.
Anita Hegger, Pulse
Vitaliteitstraject
Op een laagdrempelige en prettige manier werden workshops door Jack gegeven, waarin nuttige informatie over allerlei onderwerpen, waaronder stress en ontspanning, gezonde voeding, enzovoorts, werd gegeven. Daarnaast hebben we ook samen gesport met het team om zo de zaken uit de workshops ook in de praktijk te brengen.
Noortje Rutten, Consendo Panningen
Teambuilding

EEN GELUKKIG EN GEZOND TEAM?

Informeer naar de mogelijkheden