Niet blij waar je staat?

KOM IN BEWEGING!

Groepstraining

SAMEN STA JE STERK!

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je het leuker vindt om met een groep te trainen. Daarom kun je bij BuitenZinnen ook trainen in een kleine vertrouwde groep van maximaal tien personen. Je ervaart dan de dynamiek van trainen in groepsverband én de persoonlijke aandacht van een betrokken trainer. Want daar staat BuitenZinnen voor.

Samen met je trainingsmaatjes gaan we bewust aan de slag met lichaam en geest, met hoofd en hart. Prikkelende individuele oefeningen en dynamische groepsoefeningen maken van iedere training een feestje. Uiteraard een feestje in de buitenlucht. Want bewust actief bezig zijn in de natuur helpt je pas echt je hoofd leeg te maken.

ZOEK JE EEN TRAININGSGROEP?

Meld je dan aan! Instappen kan op elk niveau en op ieder moment. Of je nu een getraind sporter bent of niet, BuitenZinnen zorgt voor een passend programma.

 

Groepstraining vindt plaats in de Heldense bossen en in Neer. In Helden starten we vanaf de parkeerplaats van Restaurant Op den Berg. In Neer trainen we op het evenemententerrein Ligteveld.

TRAININGSTIJDEN

Maandag:    09:00-10:00
Donderdag: 19:00-20:00 (Neer)
Vrijdag:       09:45-10:45
Zaterdag:    09:00-10:00
Zondag:      09:30-10:30

 

TARIEVEN

1 keer per week: €11,- per training
2 keer per week: €10,- per training

Wat zeggen anderen?

Reviews

Elke zaterdag verzamelt zich een fijne groep mensen om te gaan sporten in het bos en ik mag mee. Dan wijst Jack ons weer eens op de fluitende vogels of de zon die door de bomen komt. Altijd zonder verwachting en in het hier en nu. Ik kan er dan weer een week tegenaan!
Marieke, Meijel
Groepstraining
Mijn beleving van ‘BuitenZinnen’: Afwisselende trainingen met een goede combinatie van inspanning en ontspanning. Iedere keer op een andere plek in het bos. ´s Morgens vroeg, de zon schijnt door de bomen, je hoort de specht en ruikt de frisse geur van het dennenbos. Mijn dag kan niet meer stuk!
Christel Schroijen, Helden
Groepstraining
Waarom ik graag bij BuitenZinnen sport? In prettige groepssfeer samen lekker verantwoord sporten in de buitenlucht, ieder op z’n eigen tempo, respect voor elkaar en deskundige begeleiding. Meer uitdaging dan op de sportschool en gezelliger dan alleen sporten.
Marly Heijmans, Panningen
Groepstraining
Een heerlijk moment voor mezelf. Elke keer op een andere plek in het bos bezig zijn met je spieren en bewustwording op je eigen niveau. Hier hoef je je niet te bewijzen naar andere mensen toe, maar ben je echt met jezelf aan de gang. Ik verheug me elke keer weer om te gaan!
Ellen Gommans , Panningen
Groepstraining
Naast twee keer joggen per week is dit voor mij de ideale bootcamp-light om hiermee andere, weinig gebruikte, spieren te trainen. Bij mijn kantoorbaan ideaal en hard nodig. Focus op de oefening maakt je hoofd helemaal leeg. Heerlijke ontspanning door inspanning.
Peter Verlinden , Panningen
Groepstraining
Na de eerste corona golf dacht ik en nu ga ik iets doen! Mijn beste beslissing van het afgelopen jaar. Ik ga alleen, maar je voelt je niet alleen. Jack laat iedereen in zijn of haar waarde, waardoor je snel op je gemak voelt. Ik ga na elke les met een “heerlijk” gevoel naar huis!
Cindy Boonen, Neer
Groepstraining

Wil jij een gratis proefles volgen?

Neem dan contact met me op!